Hvad siger kunderne?

 
 

Conway Furniture Transport ApS

Conway Logo

Super godt firma med meget dygtige chauffører. Vi lever møbler og køkkener over hele Skandinavien og har derfor behov for folk som forstår at behandle møbler med forsigtighed samt at tænke selv. Bla. En særlig levering skulle vi lever mange elementer til et lejligheds projekt og i den forbindelse klarede Randers Transport opgaven og det med førte at Agenten med ansvar for alt salg af elementer i Danmark ringede og roste chaufførerne for deres service og kunde hjælpsomhed.

www.conway.dk

Hilsen
Henrik, Lars og Pernille.

 

Idé møbler

Idemobler

Randers Transport har i over 3 år været vores transport leverandør. Og han har sammen med hans dygtige chauffører vist at kvalitet i behøves at blive dyrere. I den tid Lasse har været her har han ændret vores transport mønster. Dette har medført at vi i dag betaler mindre pr. drop (levering) end vi har gjort før. Samt har vi lavet en stor kundeundersøgelse der viser at i det område hvor Randers transport kører er der også den største leverings tilfredshed (99,9 %). Som side effekt har salget af møbler også stigende i området. Det skal også bemærkes at det har haft en meget positiv indflydelse på lager kundeservice og transport afd. Alt er i orden og som aftalt samt forgår al samtale i en munter og god tone. Så jeg glæder mig meget til fremtiden.

www.ide.dk

Hilsen
Henrik Bro Lund
Logistikchef 

 
 

Møbel Transport Danmark

Moebel Transport Danmark

Det er en fornøjelse at lave denne udtalelse. Vi har snart arbejdet sammen med Randers Transport i nogle år. I den tid har Lasse og hans drenge vist at uanset hvilken opgave vi har givet dem så er den løst til vores fulde tilfredshed. De møder altid veloplagt og er ikke bange for at tage fat. Så en klar anbefaling her fra.

www.mobel.dk

Hilsen
Jimmy

 
 

Kvik køkkener

Kvik

Vi benytter Randers Transport til levering af nogle specielle køkkener i og omkring Randers området. Det er altid en fornøjelse at have Randers Transport på opgaven. Sagt meget kort man tænker ikke mere på det når de har læsset for så ved vi at det er i de bedste hænder. Så stor ros her fra.

www.kvik.dk

Hilsen
Anders Clausen
Butikschef

Henning Sands Maskinfabrik A/S

Et altid højt service niveau med hurtigt respons. En transportvirksomhed der afhenter samt levere til de aftalte tider. En venlig stemning og behandling, der gør at man uden tvivl benytter Randers Transport næste gang, man skal have noget afhentet/leveret. En virksomhed man kan stole på.

 www.sandindustries.dk 

Hilsen

René Jensen 

Henning Sands Maskinfabrik A/S